Uncategorised

Prima Pagina

Termeni si conditii de utilizare a sitului.

      Confidentialitatea datelor

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.edelta.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de eDelta.ro in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

      Drepturide proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.edelta.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea eDelta.ro sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.
Cu toate acestea, ca si regula generala, aveti dretul sa reproduceti materiale de pe acest site dar trebuie sa specificati sursa. Este posibil ca pe acest site sa fie publicate materiale care implica prooprietatea intelectuala a unor terte parti. In acest caz aveti obligatia sa respectati conditiile de utilizare ale proprietarului.

       Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personalepe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre eDelta.ro, operator de date cu caracter personal.
Scopul colectarii datelor este:
furnizarea de bunuri si servicii.
Sunteti obligat
(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate acesteinformatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai eDelta.ro care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.
Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, acesati meniul utilizator si alegeti optiunea de stergere a datelor personale. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

       Clauze de neraspundere

       Site-ul www.edelta.ro este un site cu continut informativ. eDelta.ro nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. eDelta.ro nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru eDelta.ro. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea eDelta.ro.e Delta.ro nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.edelta.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
In momentul actual, eDelta.ro actioneaza si ca agent de diseminare informatii utile utilizatorilor sitului pentru domenii  cum sunt:
liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.


  Pentru toate aceste servicii eDelta.ro nu percepe nici un fel de comision.

 Toate serviciile oferite furnizorilor de servicii, proprietarilor de afaceri si utilizatorilor sitului sunt absolut gratuite.      eDelta.ro
nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site. Modificari in termenii si conditiile de utilizareeDelta.ro poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site.
Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor eDelta.ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati acestesite-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.edelta.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

     Alte clauze.

Anumite sectiuni sectiuni specifice ale sitului, cum ar fi sectiunea Director de Afaceri pot avea clauze specifice suplimentare acestor clauze cu caracter general.

Politica de Confidențialitate

Confidențialitatea este o parte importantă a relației noastre cu dvs. Protejarea confidențialității dvs. este doar o parte a misiunii noastre de a oferi un mediu web securizat. Atunci când folosiți site-ul nostru, inclusiv serviciile noastre, informațiile dvs. vor rămâne strict confidențiale. Contribuțiile făcute pe blogul nostru sau pe forumul nostru sunt deschise publicului; astfel încât vă rugăm să nu postați nicio informație personală în relațiile dvs. cu alții. Noi nu acceptăm nici o răspundere pentru aceste acțiuni, deoarece este responsabilitatea dvs. exclusivă de a posta conținut adecvat și sigur pe site-ul nostru. Nu vom împărtăși, închiria sau distribui informațiile dvs. unor terțe părți.

Când vizitați site-ul nostru, colectăm informații tehnice despre computerul dvs. și cum accesați site-ul nostru web și analizați aceste informații, cum ar fi adresa Internet Protocol (IP) a computerului dvs., sistemul de operare utilizat de computerul dvs., browserul (de ex. Firefox, Internet Explorer sau altele) pe care le utilizează computerul dvs., numele furnizorului dvs. de servicii Internet (ISP), Uniform Resource Locator (URL) al site-ului web de unde veniți și adresa URL la care vă îndreptați și anumite valori de operare, cum ar fi de câte ori utilizați site-ul nostru web. Aceste informații generale pot fi folosite pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine modul în care site-ul nostru este vizualizat și utilizat. Este posibil să împărtășim aceste informații generale despre site-ul nostru cu partenerii noștri de afaceri sau cu publicul larg. De exemplu, este posibil să împărtășim informații cu privire la numărul de vizitatori unici zilnic pe site-ul nostru cu potențiali parteneri corporativi sau să le folosim în scop publicitar. Aceste informații nu conțin niciunul dintre datele dvs. personale care pot fi folosite pentru a vă contacta sau pentru a vă identifica.

Atunci când plasăm linkuri sau bannere pe alte site-uri ale site-ului nostru, rețineți că nu controlam acest tip de conținut, practici sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Nu acceptăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru politicile de confidențialitate sau practicile de colectare a informațiilor ale oricărui alt site decât site-urile gestionate 

Folosim cel mai înalt standard de securitate disponibil pentru a vă proteja informațiile identificabile în tranzit. Toate datele stocate pe serverele noastre sunt protejate de un paravan de protecție securizat pentru utilizarea neautorizată sau activitatea nu poate avea loc. Deși depunem toate eforturile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare sau modificării de către terțe părți, trebuie să știți că există întotdeauna riscul ca cei cu intenție scăzută să găsească o modalitate de a contracara sistemul nostru de securitate sau că transmisiile pe Internet ar putea fi interceptate.

Utilizatorii logati isi pot accesa datele personale din meniul utilizator unde isi pot revizui datele, le pot modifica sau pot cere stergerea datelor folosind butonul de Cerere Stergere manuala (Request Manual Deletion). Stergerea datelor are un caracter ireversibil. Datele, odata sterse nu se mai pot recupera.

Ne rezervăm dreptul, fără notificare, de a modifica, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din Politica noastră de confidențialitate în orice moment și din când în când. Aceste modificări vor fi postate public pe site-ul nostru. Când vizitați site-ul nostru, acceptați toți termenii politicii noastre de confidențialitate. Utilizarea continuă a acestui site reprezintă acordul dvs. continuu față de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu termenii politicii noastre de confidențialitate, ar trebui să încetați să utilizați site-ul nostru.

Folosim cookies.Trebuie sa stii ca unele dintre ele sunt esentiale pentru functionarea sitului iar altele ne ajuta sa imbunatatim experianta utilizatorului(tracking cookies). Poti alege intre a permite utilizarea lor sau a nu le permite. Daca vei dezactiva cookies nu vei putea beneficia de toate functionalitatile oferite.