Piranha in Maramures !

Pin It
Potrivit sitului Jurnal MM un pescar a prins un peste piranha in apele barajului Firiza din Baia Mare.
„Aseară cand am fost la pescuit am avut ocazia să prind si eu un Piranha la barajul Firiza, am auzit că au fost prinși mai mulți pești, e o surpriză pentru mine dar mă gândesc la consecințe deoarece sunt turiști care fac baie, iar acest pește este recunoscut pentru ferocitatea și dinții săi foarte ascuțiți.”
citeza situl JurnalMM spusele pescarului
Piranha este originar din America de Sud

Pe situl eDelta.ro vom incerca s aprezentam si alte specii invazive . Pregatim si un material referitor la somnul pitic american a carui prezenta este semnalata din ce in ce mai des in Dunare.
Piranha este denumirea sub care sunt cunoscute speciile de pești carnivori sau omnivori de apă dulce care viețuiesc în oceanele din America de Sud. Ei fac parte din subfamilia Serrasalminae din cadrul familiei Characidae a ordinului Characiforme. În râurile din Venezuela, acești pești sunt denumiți caribes. Sursa : WikipediaVa rugam sa postati comentariile dumneavoastra in josul paginii daca ati intalnit si alte specii invazive pe teritoriul tarii noastre. Situl nostru va continua prezentarea speciilor invazive de pe teritoriul Romaniei pe masura ce vom aduna suficiente informatii in legatura cu subiectul acesta.
Va multumim anticipat !

Lacul de acumulare Firiza, Baia Mare  judetul MaramuresComentarii FacebookCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok