Turul Europei pe bicicleta. Eurovelo Tour.

Pin It
Romanul Mircea Iulian s-a decis sa-si verifice limitele si  dupa o lunga pregatire, a plecat la drum cu bicicleta prin Europa. Planificata initial pentru luna aprilie, lunga sa calatorie a inceput astazi, 1 Iulie 2019 si consta intr-un traseu de 25 000 de Km si tranziteaza 33 de tari.
Turul european pe care urmează să-l parcurg, va avea o distanţă de 25 000 km, fiind de 8 ori mai mare faţă de Turul României care a avut doar 2946 km (cel mai lung tur făcut de mine până în prezent). În acest traseu, voi străbate 33 de ţări în aproximativ un an şi jumătate. Mi-am alocat suficient timp astfel încât să am pauzele necesare având în vedere numărul mare de km. Se anunţă un tur impresionant din care voi avea cu siguranţă ce să învăţ mai ales că va fi prima mea expediţie europeană.

Mircea Iulian

Desi drumurile noastre si infrastructura in general, mai au loc destul pentru eventuale imbunatatiri (absolut) necesare, aflam de la domnul Mircea Iulian ca traseul EuroVelo 6, începe de la Porţile de Fier, urmează malul stâng al Dunării tranzitând oraşele: Drobeta Turnu Severin, Calafat,  Bechet, Dăbuleni, Corabia, Turnu Măgurele, Zimnicea, Giurgiu, Olteniţa, Călăraşi, Cernavodă, Hârşova, Măcin, Brăila, Galaţi, Isaccea, Tulcea şi Constanţa. 

Eu îmi doresc să promovez cicloturismul ca fiind un mod de viaţă sănătos pe care îl puteţi practica cu toţii indiferent că o faceţi pentru un an şi jumătate aşa cum se va întâmpla în cazul meu,  sau pentru două zile, atât cât permite un weekend. Bicicleta este un mijloc de transport care te apropie mai mult de natură, şi reprezintă o alternativă mai ieftină faţă de alte vehicule

Declara Mircea Iulian pe situl sau mirceaiulian.com

Cei care vor sa il sprijine financiar au pe pagina sa un link de suport

Ii dorim succes in actiunea pe care si-a propus-o si speram sa ne tina la curent cu noutatile pe pagina sa de Facebook


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok